De praktijk

Katrien Vermylen
Parodontoloog – Implantoloog


Katrien Vermylen
behaalde haar diploma tandheelkunde in 1997.

Van 1998 tot 2001 deed ze haar specialisatie in de parodontologie en implantologie gecombineerd met een Master of Science in Periodontology in de Katholieke Universiteit van Nijmegen (Nederland).Ze is erkend parodontoloog in België.

Mandaten:

  • Past President  van de Belgische vereniging voor parodontologie www.parodontologie.be
  • Lid Planningscommissie Tandheelkunde voor Ministerie Volksgezondheid

Ze legt zich vooral toe op de parodontologie, parodontale chirurgie en esthetische tandvleescorrecties.

Geaccrediteerd door de European Federation of Periodontology sinds 2000.

 

Emmanuel Englezos
Parodontoloog – Implantoloog


Emmanuel Englezos
studeerde af als Doctor Medical Dentist in 1996.

Van 1997 tot 2000 specialiseerde hij in de implantologie en parodontologie gecombineerd met een Master of Science in Periodontology aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (Nederland). Hij publiceerde reeds in internationale tijdschriften en gaf verscheidene lezingen.

Emmanuel is erkend als parodontoloog in België alsook als implantoloog door de Nederlandse vereniging voor Implantologie waar hij jaren werkzaam geweest is als implantoloog.

Emmanuel’s interesse ligt vooral bij de complexe implantologische behandelingen, sinuslifts, botopbouwen en parodontologie.

Emmanuel is wetenschappelijk medewerker aan de universiteit van Gent waar hij zich bezig houdt met studies over implantaten.

Geaccrediteerd door de European Federation of Periodontology sinds 2000.

 

De vriendelijke stem aan de telefoon, de geruststellende blik tijdens een ingreep, die komt van onze drie assistentes. Zij zijn uw eerste aanspreekpunt in de praktijk en beantwoorden graag uw vragen.