Mondhygiëne

Onderzoek is er al jaren heel duidelijk over: een elektrische roterende en pulserende tandenborstel kan uw tanden veel beter reinigen dan een handtandenborstel. Uiteraard is het juiste gebruik van de elektrische tandenborstel cruciaal.

Gaat u een elektrische tandenborstel kopen dan is de borstel met de beste prijs kwaliteitsverhouding de PRO of de SMART van het merk Oral-B.

Houdt u van gadgets en is de prijs voor u minder belangrijk dan kunt u zelfs een elektrische tandenborstel kopen die u verbindt met bluetooth waarbij u uw poetslocatie kan volgen. De meer geavanceerde modellen zoals Genius van Oral B (steeds met ronde borstelkop) zijn dan wellicht iets voor u.

Elektrische tandenborstels en opzetborsteltjes vindt u in elke  elektrozaak, maar ook in de meeste supermarkten en apotheken.

Op de website www.tandartsplein.be en www.gebitshop.be kunt u ook alles vinden wat u nodig heeft voor een goede mondhygiëne.

Voor een elektrische tandenborstel let u er steeds op dat borstelkopje rond is (precision clean of sensi-ultrathin).

Voor de interdentale borsteltjes adviseren we Tepe omwille van de goede kwaliteit. De kleurvolgorde van de Tepe is van extreem dun naar extreem dik.